Kennis maken, reviews en recensies

Kennis maken

Leuk dat je ons gevonden hebt, wij vertellen u graag meer over wie wij zijn en wat wij doen. Op deze pagina vind je meer over ons en onze projecten.

Na een klus bij restaurant “Plein2” in Boxtel, waarbij we zowel het restaurant als de bovenwoningen hebben mogen spuiten kregen, we als tip om een review pagina op te zetten. Zoals de eigenaar aangaf “Het is fijn vakbekwame mensen tegen te komen waarbij alles goed geregeld is. Met een review pagina kan iedereen meteen zien wie jullie zijn” hebben we deze pagina in het leven geroepen. Hier zullen komende tijd veel reviews verschijnen en foto’s van onze projecten.

Over ons

Michel Roos Latex spuiter Den Bosch

Michel:
Sinds 1999 als schilder werkzaam en ruim 20 jaar ervaring en gericht op latex spuiten en schilderwerk. Specialiteiten: wandbewerkingen, kitten, latex spuiten en maatwerk.

Patrick:
Meer dan 25 jaar ervaring als schilder en wandbewerker. Specialiteiten: plafonds bewerken, kitten, afwerking.

Reviews

Door dagelijks met latex spuiten en het verven en bewerken van wanden en plafonds bezig te zijn hebben we in ruim 10 jaar vele opdrachten uitgevoerd bij woningen maar ook bij bedrijven. Wij zijn trots op het geleverde werk en op deze pagina kunt u wat reviews lezen van klanten.

Wilt u ook een review schrijven? Wij stellen uw review zeer op prijs! Gebruik het review systeem hier boven of mail uw reactie naar: michel@roosafbouw.nl.

Dhr BokmaDen Bosch
Lees verder
‘Nette uitvoering en professionele aanpak.’ Was al een tijdje aan het kijken hoe we ons plafond netjes konden maken van de zolder etage waar we twee slaapkamers gemaakt hebben. Na telefonisch contact met Michel heeft hij uitgelegd hoe hij te werk ging en daarna kon hij op korte termijn al aan de slag. Alles is op een vlotte manier verlopen met een mooi resultaat'