Direct contact: 06-27023737

Latex spuiten in Eindhoven

Wilt u een woning of pand laten latex spuiten en woont u in de omgeving Eindhoven? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel bedrijf en full-time bezig met latex spuiten in de regio Eindhoven. Wij hebben jarenlange ervaring als latex spuiter en geinvesteerd in de beste materialen en pompen om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen realiseren. Latex spuiten staat bij ons garant aan netheid, kwaliteit en een mooie afwerking!

Grote of kleine oppervlaktes latex spuiten?
Wij spuiten zowel grote als kleine oppervlaktes. Varierend van c.a. 50m2 tot 2000m2. Tijdens het latex spuiten maken wij alleen gebruik van kwaliteit verf. Dat geeft een beter resultaat en deze verf is vaak ook volledig afwasbaar. Daardoor kan er precies gewerkt worden en is alles makkelijker schoon te houden.

Referenties Eindhoven
De latex spuiter was afgelopen weken weer regelmatig in Eindhoven te vinden.
Bij twee grote bedrijfspanden hebben wij de wanden gespoten met onze Graco ultra max II platinum.
Ook zijn wij vaak in Eindhoven te vinden voor klussen bij particulieren. Hieronder vindt u een overzicht van projecten van afgelopen jaar bij Blue collar hotel. Een van onze grotere klussen op het oude fabrieksterrein bij Strijp-S in Eindhoven.

Offerte latex spuiten
Voor een offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met Michel Roos: 0627023737 (Latex spuiten Eindhoven en omgeving.)
Latex spuiten Eindhoven

Bedrijfsgegevens: Michel RoosTelefoon:06-27023737 Email:michel@roosafbouw.nlKVK-nummer:17139919BTW-nummer:NL147910420B01 De latex spuiter is onder meer werkzaam in regios rond de steden: