Latex spuiten in Eindhoven

Wilt u een woning of pand laten latex spuiten en woont u in de omgeving Eindhoven? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel bedrijf en fulltime bezig met latex spuiten in de regio Eindhoven. Wij hebben jarenlange ervaring als latex spuiter en geïnvesteerd in de beste materialen en pompen om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen realiseren. Latex spuiten staat bij ons garant aan netheid, kwaliteit en een mooie afwerking!

Grote of kleine oppervlaktes latex spuiten?
Wij spuiten zowel grote als kleine oppervlaktes. Variërend van c.a. 50m2 tot 2000m2. Tijdens het latex spuiten maken wij alleen gebruik van kwaliteit verf. Dat geeft een beter resultaat en deze verf is vaak ook volledig afwasbaar. Daardoor kan er precies gewerkt worden en is alles makkelijker schoon te houden.

Strak spuitwerk in Eindhoven

Plafond laten spuiten

Net uw plafond laten stucen? Het zou zonde zijn als u dit met een roller gaat schilderen. De kans op banen en aanzetten is dan erg groot. Daarnaast is uw plafond extra gevoelig voor strijklicht van grote ramen. De reflectie van het licht op uw plafond zorgt dan voor een vlekkerig resultaat.

Uw plafond laten spuiten is dé oplossing als u geen last wil hebben van banen, strepen of aanzetten. Wij spuiten de verf egaal en zonder relief op uw plafond wat zorgt voor de meest strakke afwerking!

Uw wanden laten spuiten

Net als het plafond kunt u uw wanden laten spuiten met latex (muurverf). Zeker bij nieuw stucwerk geeft dit een mooi strak resultaat. Om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht maken we gebruik van een primer die aangebracht wordt vóór het spuiten van de latex. Deze zorgt ervoor dat de latex mooi hecht en uitvloeit.

Offerte latex spuiten

Professioneel latex spuiten

Ook komen we graag vooraf even op locatie om de laatste punten door te spreken voordat het latex spuiten gaat beginnen.

Onze offerte is altijd inclusief: