06-27023737 michel@roosafbouw.nl

Plafond spuiten en plafond verven.

Plafond spuiten

Wilt u een plafond spuiten of muren laten verven? Neem dan contact met ons op voor vragen en advies. Een plafond verven kan lastig zijn met een kwast of roller omdat een plafond vaak moeilijk te bereiken is. Als uw plafond vies is geworden, of als u last heeft van vergeling dan moet er toch iets aan gedaan worden. Wij kunnen uw plafond spuiten met onze airless pomp. Daarmee kunnen we gemakkelijk overal bij en zelfs de moeilijkste hoeken perfect wit krijgen. Lees hier meer over de voordelen van latex spuiten.

Materiaal plafond spuiten:
U kunt bij ons elke kleur bestellen die u wilt. De meest gekozen ral kleur door onze klanten is RAL 9010. Deze kleur is net iets van het witte af. De door ons gebruikte verf is van hoge kwaliteit. Het is gezonder en minder schadelijk voor het milieu. De verf is bovendien volledig afwasbaar waardoor alles gemakkelijker schoon te houden is.

Ook krijgt vergeling na het plafond spuiten geen kans. Onze verf heeft bestandsdelen om dit tegen te gaan en daardoor heeft u nog jaren lang plezier van uw woning. Wij zijn werkzaam in heel zuid- en midden Nederland.Ondergronden plafond spuiten:
Latex spuiten op plafonds kan op vele ondergronden. De latex is geschikt voor:
- Pleisterwerk
- schuurwerk
- Beton
- Gipsplaten
- Spack
- Spachtelputz
- Hout etc.

Hierop krijgt u een resultaat dat perfect strak is afgewerkt terwijl de structuur behouden blijft. Het spuiten van plafonds met een airless pomp geeft een mooiere afwerking dan het rollen zoals het op de traditionele manier gedaan werd. Er is bij gewoon rollen altijd een eerste aanzet dit zichtbaar wordt bij bepaalde lichtinvallen. Ook is er grotere kans op banen en strepen. Bij het plafond spuiten met de airless pomp krijgt u altijd een mooi strak resultaat.

Afplakken:
Wij plakken alles af met speciaal afplak materiaal. Dit materiaal zit bij de prijs inbegrepen.

Over de latex spuiter
De latex spuiter is een spuitbedrijf dat dagelijks bezig is met latex spuiten op wanden en plafonds. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoeveel verf we moeten aanbrengen om het mooiste resultaat te realiseren.
U kunt een vrijblijvende offerte latex spuiten aanvragen via onze offerte pagina, wij horen graag van u. Ook kunt u ons bereiken per telefoon of email:
michel@roosafbouw.nl
06-27023737

Alles op een rijtje:
- Advies op maat
- Alleen hoogwaardige producten
- Verf die vergeling tegen gaat.
- Volledig afschrobbare verf.
- Alles wordt voor u afgeplakt.
- Klantvriendelijke en al vele jaren in het vak.
- Snelle en nette uitvoering.

De latex spuiter.nl
latex spuit kar

Graco ultra max II platinum